Останній концерт групи Скрябін



1-го лютого відбувся, нажаль, останній концерт групи Скрябін, в рамках туру «Скрябін. Всі хіти за 25 років».

Концерт включав в себе виконання усіх найвідоміших хітів, з додатковим бонусом – іскрометні жарти від Скрябіна та його неповторна манера виконання. Здавалося, що вже нікуди ще драйвовіше виступати, але в цей вечір йому б позаздрив будь-який студент, ця енергія що прямо «перла» з нього, заряджала кожного в залі, від початку до кінця.





Холодний зал був підігрітий людьми усього за кілька перших хвилин виступу групи. Більшість пісень аудиторія підспівувала в унісон з виконавцями. Також Андрій вирішив перевірити знання своїх пісень у вигляді конкурсу, де усі були переможцями відразу, адже не кожному випадає можливість співати з улюбленим виконавцем на одній сцені, перед великою аудиторію.









Піднесені обличчя випромінювали сяйво, бо в цій залі, поряд з ними знаходився митець, котрий так або інакше вплинув на їх життя. Адже для більшості це була не просто музика, а така собі настанова на усе життя, в найкращих традиціях рамок моралі та честі.

Півтори години концерту пройшли як одна мить, після чого більшість людей ринула на вихід, вважаючи, що автограф сесії не буде, та це була така собі «фільтрація» людей, котрі дійсно готові чекати до останнього. Артист вийшов до своїх фанатів та почав масово робити з ними селфі, сам беручи до рук мобілки, фотоапарати та «пилососи (проф. фотокамери, так він їх називав)». Дівчата, котрі отримували жаданий автограф на постер, вискакували з натовпу людей з вереском у горлі та полум’ям в очах.



Вічна пам’ять…

















Дмитро Абалмасов
Фото: Alex Head

спеціально для indarock.com

    Автор: Pobeda Уникальных просмотров 1 740

    Похожие публикации: