ШОСТЕ ЧУТТЯ. Харків

 09-04-2017



Гурт «Шосте Чуття» відкриє Україні «Правду»

Драйв, рок, щирі емоції та справжня українська музика – для вас цієї весни. Гурт «Шосте Чуття» вирушає у всеукраїнський тур «Правда» – нові міста, нова програма та незмінно живий звук.

Музику «Шостого Чуття» почують на Заході та Сході України. Концертний тур охопить Київ, Запоріжжя, Дніпро, Вінницю, Хмельницький, Ужгород, Полтаву, Харків, Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Львів та інші міста.

На сцені звучатимуть як зовсім нові, так і всім відомі пісні. Для своїх шанувальників гурт приготував, прем’єри, які презентує на концертах.

На вас чекають незабутні емоції, темпераментна та запальна музика, від якої ніхто не встоїть на місці, слова пісень, що пробуджують справжні почуття та не залишають байдужими, ну і звичайно живий звук.

Гурт «Шосте Чуття» – це нова енергія української музики, яку повинен відчути кожен, адже вона запалює своїм драйвом! Саме ця справжня музика та щирість її виконання, яку творять учасники гурту, пробудить Україну цієї весни.

Гурт «Шосте Чуття» учасник багатьох концертів і фестивалів: «Бандерштат», «Woodstock Ukraine», «Зашків», «Підкамінь», «Razomfest», «Lviv Tattoo Fest», «Ї», «Тарас Бульба», «Червона рута» та ін. На рахунку гурту два студійні альбоми та три професійні кліпи.

Квитки 80/100 грн.

  • Где: Pintagon art-club, Данилевского ул. 26, Харьков
  • Дата: 09.04.2017
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event141801809
Автор: Pobeda

Похожие публикации: