"Діля і Орест" в Днепре

 21-04-2017



21 квітня о 19:00 у Дніпрі в арт-центрі «Квартира» відбудеться презентація нової платівки «22» від акустичного дуету "Діля і Орест".

Це другий альбом у довготривалій співтворчості співака і композитора Ділі та музиканта і мультиінструменталіста Ореста Криси.

Чому "22"? Вочевидь, це гра цифр – двоє музикантів до другого альбому створили 22 пісні. Між собою вони ще називають цей альбом літературним. Тому що маиже всі тексти, за винятком декількох пісень, спершу були віршами. Тут є класика і модерн, лірика і філософські роздуми, фольклор, гумор і психоделіка.

Робота над альбомом розпочалась ще до того, як в Украіні почали стрімко розвиватись подіі, що призвели до Революціі Гідності, а згодом і до віини на Сході Украіни. В результаті тих подіи до альбому додавались нові пісні, а деякі відкладалися до кращих часів. Музиканти глибоко переживали ті подіі та по мірі можливості приимали в них участь у якості волонтерів. Крім того, багато подіи в особистому житті музик ставали на заваді роботи над музикою до альбому. Але на думку Ділі та Ореста це тільки пішло йому на користь, бо він набув цілісності та чіткоі концепціі.

Особливе звучання альбому – цілковита заслуга відомого саундпродюсера Олександра Ходченка. Робота над звуком кожноі композиції нагадувала роботу над картиною, де поступово з нарису вибудовувалась ціла палітра фарб-звуків.

20 квітня відбудеться реліз альбому у мережі. Платівку можна буде придбати в електронних магазинах, або на СD. Також Діля і Орест вирушають у концертний тур на підтримку альбому по Україні та Німеччині.

Ви почуєте пісні на вірші Тараса Шевченка, Григорія Сковороди, Богдана-Ігоря Антонича, Михайла Яцківа, Миколи Вінграновського, Ліни Костенко, Анатолія Секретарьова, Івана Малковича, Костя Москальця, Сергія Лазо, Юрія Дубінського, Тані-Марії Литвинюк, Андрія «Вар’ята» Білецького, Андрія «Фріла» Шалімова.

  • Где: Арт-центр «Квартира» ул. Красная площадь, 3 кв.1, Днепропетровск
  • Дата: 21.04.2017
  • Цена входа: 100 грн.
  • https://vk.com/event142427388
Автор: Pobeda

Похожие публикации: