АКУСТИЧНИЙ КОНЦЕРТ ЛІДЕРА РОК-ГУРТУ "ТІНЬ СОНЦЯ"

 28-09-2013

 

Їх слухають незалежно від віку,
їхні пісні цитуються, виконуються біля багать,
а виступи захоплюють вируючою енергією
та співами разом з глядачами. Для когось – досі незнані, для когось – явище, яке змінило свідомість: музика, з якою він живе.
“Тінь Сонця” представляє унікальний в Україні і світі жанр “heavy-folk” (в народі – “козацький рок”), змішавши у своєму звучанні бандуру та скрипку з традиційним для рок-музики гітарним супроводом. Цікава й ідеологія гурту: в умовах глобалізованого сьогодення відроджується славетна українська минувшина, а напівзабута міфологія постає реальністю. Але найголовніше, це те, що команда позиціонує себе як послідовник змістовної рок-музики, якої в Україні стає дедалі менше.
Заглядаючи в історію колективу, зазначимо, що особливу увагу він привернув до себе в 2007 році, коли в рамках презентації альбому “Полум’яна Рута” гурт зібрав понад тисячу відвідувачів на свій сольний концерт у Києві. Відтоді – вони бажані гості багатьох фестивалів та масових акцій.
Команда виступала на таких великих акціях, як відкриття матчу "Динамо" - "Шахтар" (НСК "Олімпійський, 2013), свято Покрови (Київ, Михайлівська площа, 2011) та 750-річчя Львова (площа Ринок, 2006).
"Тінь Сонця" є багаторічним учасником найбільших українських фестивалів: “Захід-фест”, “Рок-Січ”, “Трипільске Коло", “Бандерштат”, “Підкамінь”, “Зашків”, “Гайдамака.ua”, “Стародавній Меджибіж”, “Уніж”, “Мазепа-фест”, "Фортеця" та ін.
Гурт відомий і закордоном виступами на фестивалях “HelloFolks”, “Basowiszcza” (Польща) та “Купальскае Кола” (Білорусь). Гурт неодноразово виступав у ролі хед-лайнера зазначених фестів та ділив сцену з такими виконавцями, як Руслана, “Гайдамаки”, “Тартак”, “ТНМК”, “Кому Вниз”, “N.R.M” та ін.

Гасло гурту: “Б'є життя через край!”

Тепер Ви розумієте, чому повинні відвідати арт-кафе "Аратта" 28 вересня?

Тільки якісна справжня музика, тільки сильні почуття, тільки для Вас!
Заходьте до нас на вогник - не пошкодуєте) Чекаємо! Буде драйвово!

Вхід - 25 грн.

  • Где: арт-кафе "Аратта", Горловка, Донецкая обл.
  • Дата: 28.09.2013
  • Цена входа: 25 грн.
  • http://vk.com/event58683399
Автор: Pobeda

Похожие публикации: