З днем народження, „Ктулху”!

 19-09-2014







У колі друзів та шанувальників полтавський колектив „Ктулху” відсвяткував свій другий день народження. Незвичайний формат виступу обрали учасники гурту: на АртСтудії ОNEY проводився відеозапис концерту, читання фрагментів із книги Костянтина Захарченка "Авырс Инарг Ан Илсым”. Для історії та для альбому, - пояснили учасники колективу.

Початок концерту затримався, оскільки налаштовувалася відеозйомка, та присутні ні трохи не засмутилися: спілкувалися, розважалися, постійно лунали привітання винуватцям свята.





- Концерт відбуватиметься в три етапи. Під час першого ми будемо потроху „розкачуватися”, другий – посерйозніший, а під час третього ми відірвемося так, як треба, - повідомив присутнім лідер гурту Костянтин Захарченко.

Мабуть не має сенсу публікувати перелік пісень, зіграних цього вечора, викладати їх послідовність. Неодноразово Портал InDaRock публікував звіт з концертів „Ктулху”. Я хочу перш за все подякувати учасникам колективу за простоту, яку вони несуть своєю творчістю. Простота в текстах, музиці, їх мові.





Звичайна жива мова з відтінком полтавського говору. Зате цих хлопців ні з ким не сплутаєш, одразу видно, що вони наші, місцеві. Недарма побутує думка, що все геніальне просто. Такі й вони, чоловіки „Ктулху”, близькі до народу, але надзвичайно працьовиті. Крім того, енергетика яку вони випромінюють, не може залишити в спокої слухачів. Навіть тут, на студії ОNEY, де трохи затісно, гості намагалися танцювати.





Ні для кого не секрет, що у складі гурту грає два покоління Захарченків. Відкинувши будь-яку скромність, Костянтин має право пишатися сином Євгенієм. Незважаючи на юний вік (15 років) хлопець прекрасно грає на баяні та гітарі. Надзвичайно талановитий музикант одразу привертає увагу вправною грою та сильною харизмою. У музиці його чекає велике майбутнє.





Концерт минув дуже швидко, непомітно пролетів час. Хоча музикантів та слухачів здолала втома, але це була приємна втома.

Нагадуємо, що 1 жовтня гурт „Ктулху” в рамках рок-марафону „Полтавський прорив” зійдеться у двобої з не менш амбіційним та креативним колективом „10 негритят”. Очікуємо, мабуть, найцікавішої дуелі „Полтавського прориву”.

Світлана Борисенко
спеціально для indarock.com

    Автор: mitjaj4uk_1

    Похожие публикации: