Rock-H / Docker pub



Приходьте на концерт найпопулярнішого рок-гурту із Закарпаття - гурту ROCK-H. Насолодіться неповторною атмосферою драйвової та ліричної карпатської музики колективу. На вас чекає двогодинна подорож у особливий світ, сповнений почуттів, народного колориту і потужної енергії музикантів!

ROCK-H – це унікальний гурт, який не має аналогів на українській рок-сцені. Він поєднує у собі рок з класикою та фольклором, співає виключно закарпатським говором, а пісні для гурту пише автор симфоній та член спілки композиторів. Свій стиль хлопці з РОКАШу називають “Subcarpathian rock”, оскільки живуть в регіоні, який здавна називався «Підкарпатська Русь».

Гурт існує з 2008 року і за цей час сумлінної праці записано майже півсотні пісень, до 18 з яких знято кліпи, видано 4 альбоми. Останній з них - «Співаночки про любов» - зустрів особливий відгук у слухача.

У 2016 році ROCK-H виступали на головній сцені всеукраїнського рок-фестивалю «Файне місто», на сцені «Країна мрій» фестивалю «Atlas Weekend», кліпи гурту перебувають в ротаціі телеканалу М2. Також на рахунку РОКАШа гастролі в Канаді, сумісні виступи зі скрипалем Василем Попадюком, робота з Віктором Павліком, Ангеліною Моняк та ще багато цікавих проектів.

В травні хлопці завітають до Києва із сольним концертом. На Вас чекають закарпатська самобутність, запальна авторська музика та вир яскравих емоцій. Подаруйте собі вечір у стилі "Підкарпатський рок" разом з гуртом Рокаш!

Початок - 21:00

Вартість квитків (попередній продаж):
барна стійка - 200 грн.
місце за столом - 150 грн.
фан-зона - 125 грн.

Додаткова інформація та придбання квитків:
(044) 537-13-40
(050) 358-55-13

  • Где: Docker pub, Богатырская ул. 25, Киев
  • Дата: 11.05.2017
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event144928718
Автор: Pobeda

Похожие публикации: